Αξιώθηκε της επισκέψεως των καβαλάρηδων Αγίων Μηνά, Γεωργίου, Δημητρίου και Νικήτα, τους οποίους περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια, ενώ την επισκέφθηκε η ίδια η Παναγία, συνοδευόμενη από την Αγία Παρασκευή, προαναγγέλλοντας την εν Χριστώ αναχώρησή της!

ΦΟΒΕΡΟ ΟΡΑΜΑ – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ
Η μεγαλόσχημη ταπεινή Γερόντισσα υπήρξε λοιπόν όντως ένας επίγειος άγγελος και ένας ουράνιος άνθρωπος, γλυκαίνοντας, ζεσταίνοντας, παρηγορώντας, βοηθώντας, αναπτερώνοντας όποιον την επισκέπτονταν, αλλοιώνοντας με την Χάρη του Θεού και δια της προσευχής της την ψυχή του, προσανατολίζοντάς την στον αγαθό και φωτεινό δρόμο της εν Χριστώ ζωής, που και εδώ έχει πολλές ανταμοιβές και στον Παράδεισο πολύ περισσότερες και αιώνιες, ανεκδιήγητου κάλους, όπως τις προγεύτηκε η οσία Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης, η οποία είδε τον Ιανουάριο του 2020 σε όραμα την μεγάλη κάθαρση που θα κάνει ο Θεός στον κόσμο διά ρομφαίας Μιχαήλ, αλλά και την ξεχωριστή προστασία που θα έχει η Ελλάδα χάρη στην αγκαλιά της Παναγιάς, που τόσο αγαπούμε όλοι, θεωρώντας την μανούλα της Ελλάδας και της Κύπρου μας.

Να πως καταγράφει επακριβώς ο “Στύλος Ορθοδοξίας” (δείτε εδώ) το σχετικό φοβερό όραμα της οσίας Γερόντισσας της Κρήτης:
“Είδα απόψε έναν αστραφτερό άνδρα να κάθεται σε θρόνο φοβερό! Κρατούσε ένα τοπάκι σαν μπίλια. Πάνω στην μπίλια άρχισαν να μεγαλώνουν κάτι σαν αόρατα μικρόβια. Όταν συνήλθα παρακαλούσα τον Θεό να μου εξηγήσει τι ήταν αυτό που είδα. Έλαβα πληροφορία στην καρδιά μου, ότι ο Καθήμενος επί του θρόνου είναι ο Παλαιός των Ημερών! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός! Η μικρή μπίλια που κρατούσε είναι το σύμπαν. Δεν είναι ούτε κόκκος άμμου στα άχραντα χέρια Του. Αυτοί που ψηλώσανε πάνω στο σύμπαν είμαστε εμείς οι άνθρωποι. Μας φουσκώνει ο εγωισμός και νομίζουμε ότι είμαστε σπουδαίοι και πανύψηλοι. Είμαστε, βέβαια, σπουδαίοι γιατί είμαστε παιδιά του Θεού και όλο το σύμπαν δημιουργήθηκε για μας. Αλλά για να το νιώσουμε αυτό πρέπει να αισθανόμαστε ένα τίποτα μπροστά στον Κύριο μας και μεταξύ μας. Όχι να σηκώνουμε μπόι και να τον βλασφημούμε και να νομίζουμε πως είμαστε Θεοί χωρίς Αυτόν.

Ζήτησα μετά να δω την γη. Την είδα να την κρατεί σαν σφαιρίδιο και πάλι. Είδα όμως ότι είχε γύρω – γύρω κάτι που βρωμούσε . Ήταν κάτι σαν διάφανη μεμβράνη. Τσίπα, όπως λέμε, γλίδα καλύτερα. Ήταν παχύρευστη και σιχαμερή και είπε ο Θεός:

“Μιχαήλ βγάλε αυτήν την βρώμικη φέτσα (σ.σ. αποξηραμένα κατακάθια από κάποιο υγρό) με το σπαθί σου! Μας αηδίασε η βρώμα τους με τα στοματικά τους όργια, τις μοιχείες τους, τους Σοδομισμούς τους και όλα τα πονηρά έργα τους”.

Τότε παρακαλούσα να μπει το μαχαίρι που θα βγάλει τη φέτσα από την σφαίρα της γης όσο γίνεται πιο απάλαφρα. Μου απάντησε:

«Δεν γίνεται»!

Μετά παρακάλεσα για την πατρίδα μας με δάκρυα. Και απάντησε:

“Η πατρίδα σου έχει πολλή τέτοια φέτσα! Πνίγηκε σ’ αυτήν την βρώμα. Για το χατίρι όμως της μητέρας μου (Της Παναγίας) θα βγει πολύ ελαφριά. Δεν θα νιώσουν το μαχαίρι”.

Τότε συνήλθα. Κατάλαβα ότι ο κόσμος θα καθαρίσει με αίματα. Θα ξεμαγαρίσει με αφόρητο πόνο και πολέμους. Ευχαριστώ συνέχεια την Θεοτόκο για την προστασία Της στην Ελλαδίτσα μας””!

Επομένως, η μετάνοια, η διόρθωση, η Εξομολόγηση, η επιστροφή του καθενός μας, εκτός από Ορθοδοξία είναι πλέον και Φιλοπατρία, διότι έτσι γεμίζει η “φαρέτρα” της Παναγιάς και προστατεύεται η γλυκιά μας πατρίδα από όσο φοβερά είναι να γίνουν. Πατρίδα την οποία άλλωστε Εκείνος έπλασε και σε Εκείνον την χρωστούμε και Τον ευγνωμονούμε!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
Σύμφωνα πάλι με τον π. Αντώνιο Φραγκάκη, η Γερόντισσα έχει πει σχετικά:

“Θα έχουμε δυσκολίες, αλλά όχι όσα ακούτε και διαβάζετε… Με το που θα κάνουν κάτι οι Τούρκοι, θα έρθει και το τέλος τους”!

Ειδικά για τους Τούρκους και την Κρήτη που την έχουν βάλει ως γνωστόν στο μάτι με την “Γαλάζια πατρίδα” και το πήγαινε – έλα στην Λιβύη τάχα, η Γερόντισσα, όπως έχει αναφέρει ο π. Αντώνιος είπε περιφραστικά και λεβέντικα:

“Ακόμη κι αν κάποτε στοχοποιηθεί η Κρήτη, δεν φοβάμαι, γιατί οι Τούρκοι είναι κάλπηδες”! Δηλαδή έχουν κάλπικη ανδρεία, είναι φοβητσιάρηδες.

Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι έπαθαν οι Γερμανοί στην Κρήτη το 1941 και πόσο απέτυχαν οι Τούρκοι στην Κύπρο το 1974 κατά τον Αττίλα 1, καθηλωμένοι στον γιαλό επί μέρες, ώστε αναγκάστηκαν να συμφωνήσουν σε εκεχειρία, για να φέρουν νέες δυνάμεις και να πραγματοποιήσουν αργότερα τον Αττίλα 2, την ώρα που συζητούσαν παράλληλα στην Γενεύη για να κερδίσουν χρόνο, με όλη την υποστήριξη, πολιτική και στρατιωτική των Άγγλων και του Κίσινγκερ, με τον 6ο στόλο να παραφυλάει μην περάσουν ελλαδικά αεροπλάνα και τους κάνουν πίτα…

Αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι πρέπει η Κρήτη να είναι “ξέφραγο αμπέλι”, ιδίως στον νότο, γιατί “η αλεπού μπαίνει νύχτα από εκεί που δεν το περιμένεις” και “όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά”… Θυμίζουμε ότι η απομάκρυνση της Ελλαδικής Μεραρχίας από την Κύπρο στα τέλη του 1967, είχε ανοίξει την όρεξη των Τούρκων για την Κύπρο, βλέποντάς την “όπως ο λύκος τα πρόβατα”…

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)
  1. Αμαλια Μπεφα 1 χρόνο πριν

    Αμην

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.