Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, έλαβε χώρα η επίσημη σύναξη των μελών του Ρωσόφωνου ποιμνίου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κατοίκων της πόλεως Αζώτου, όπου και τελέσθηκε αρτοκλασία υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαδάβων κ. Αριστοβούλου, με αφορμή την μνήμη του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου του Διακόνου.

Στη Σύναξη αυτή έγινε πρώτη γνωριμία μεταξύ των πιστών και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαδάβων, ενώ δόθηκαν οδηγίες για την επόμενη συνάντηση, μέχρι τη στιγμή που το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρει κατάλληλο χώρο για την προσωρινή τέλεση των Ιερών Ακολουθιών. Στη συνέχεια το Πατριαρχείο θα προβεί στην ανέγερση Τρισυπόστατου Ιερού Ναού στη μνήμη του Αγίου Φιλίππου, της θυγατρός του Αγίας Διακόνισσας Ερμιόνης και του Αγίου Προφήτη Ιωνά.

Οι πιστοί εκδήλωσαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο για την αγάπη, την φροντίδα και το αμέριστο ενδιαφέρον για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τους στην περιοχή. Παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν τον Μακαριώτατο προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.