Σήμερα γιορτάζουμε, είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι με τις οικογένειες μας, έχουμε στην καρδιά μας τον «ἐν τῇ ὀγδὸῃ ἡμέρᾳ σαρκὶ περιτμηθῆναι καταδεξάμενον διὰ τὴν ἡμῶν σωτηρίαν» Χριστόν τον Μόνον Αληθινόν Θεόν! Ελπίζουμε, πιστεύουμε, αγαπάμε, έχουμε προορισμό, κίνηση με σκοπό, να δούμε με την καθαρή καρδιά μας το ΦΩΣ, να δεχτούμε την Αλήθεια!

Την δεύτερη ημέρα της πρωτοχρονιάς (Κυριακή 2-1-2022), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ.Παῒσιος τίμησε την ενορία του Αγίου Αθανασίου Καλύμνου, και χοροστάτησε του πανηγυρικού όρθρου και ιερούργησε της Θείας Λειτουργίας.

Τα συναισθήματα της χαράς και η εν Χριστώ Αγάπη ήταν χαραγμένα στα πρόσωπα των ενοριτών, οι οποίοι προσήλθαν στον ιερό ναό, έσωθεν και έξωθεν, τηρώντας με απόλυτη αφοσίωση τα μέτρα προστασίας κατά της θανατηφόρου Πανδημίας COVID-19, για να τιμήσουν και να λάβουν την ευλογία του Επισκόπου τους.

Λάβαμε ηλεκτρονικά ευχές από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.Μακάριο, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο, τους βουλευτές Δωδεκανήσου κ.Ιωάννη Παππά, Κα Μίκα Ιατρίδη και κ.Μάνο Κόνσολα. Από τον κ. Αντώνη Γιαννικουρή Πρόεδρο ΤΕΕ-Τμήμα Δωδεκανήσου, Vice President of Hellenism D25-AHEPA HELLAS και Basil N. Mossaidis, Executive Director, Order of AHEPA.

Η ενορία του Αγίου Αθανασίου Καλύμνου εύχεται καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, σύνεση, λογική, ευσυνειδησία, πνευματική πρόοδο, αγάπη, ταπείνωση, υπακοή και αποκλειστική αφοσίωση στην τροφό, Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.