ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονιστικό περιστατικό με τον Μάριο Χατζηκυριάκο στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατεας Αττικής φέρνει σήμερα στο φως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Συνέβη χθες 4 Απριλίου 2022.

Ο Πρωταθλητής του Πινγκ Πονγκ σε Παγκόσμιο επίπεδο , Μάριος Χατζηκυριάκος κρέμασε χθες 4/3/2022 τα νέα μετάλλια που κέρδισε για την Ελλάδα μας στην εικόνα του Αγιου Ιούδα Θαδδαίου του προστάτη του που τον έχει σώσει και εκείνη δακρυσε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Η συγκλονιστική ιστορία του Κανέλλη Μάριου Χατζηκυριάκου από την Κερατέα που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση αλλά φέρνει μετάλλια για την Ελλάδα.

Ο Χατζηκυριάκος στη γέννα έπαθε εγκεφαλική παράλυση σπαστική τετραπληγία που του δημιούργησε κινητικό πρόβλημα στα κάτω άκρα και στο αριστερό χέρι. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε με νάρθηκες στα πόδια κάνοντας πολύωρες φυσιοθεραπείες.

Όλα αυτά μέχρι που ασχολήθηκε με το πινγκ πονγκ.

Η πρώτη διεθνής εμφάνιση του Μάριου Χατζηκυριάκου μετά από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Τόκιο επιφύλαξε ένα χάλκινο μετάλλιο.

Ο 21χρονος πρωταθλητής της κλάσης 6 μετέχει στο ITTF Costa Brava Spanish Para Open 2022, το οποίο γίνεται στην περιοχή Platja d’Aro και στο πρώτο μέρος κατέκτησε την 3η θέση στο απλό.

Ο Μάριος Χατζηκυριάκος είναι το μεγάλο θαύμα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου που εξαιτίας του χτίστηκε στην Κερατέα το θαυματουργό προσκύνημα που χιλιάδες προσέρχονται.

Με βάση τις ιατρικές εξετάσεις ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει αθλητής και έφτασε να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παραολυμπιονίκης με ασημένιο πανευρωπαικό και πολλές διακρίσεις και μετάλλια παγκόσμια ενώ είναι αριστούχος στο πανεπιστήμιο.

Δεν περπάταγε, ήταν με νάρθηκα υποβασταζόμενος, αρκετοί Πατέρες της Εκκλησίας είπαν πως είναι ευλογημένος και πως εξαιτίας του φτιάχτηκε ο πρώτος ναός του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Στο Παίδων, στο ΕΛΕΠΑΠ, στο Αγλαια Κυριακού, στο Μητέρα, όλοι είπαν πως δεν θα γίνει ποτέ του αθλητής και θα είναι πάντα υποβασταζόμενος με νάρθηκες. Όμως το θαύμα έγινε!

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.