Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Άρτα Συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019, του Δ΄ Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού.

Στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ως Αντιπρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, ο π. Σπυρίδων Κατραμάδος ως Γραμματεύς αυτής, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο κ. Γεώργιος Κούρτης, ο κ. Χρήστος Πετρέας, ο κ. Θεόδωρος Πιτταράς και η κα Αγγελική Βαρελά.

Επίσης, έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιωαννίνων π. Θωμάς Ανδρέου, ο π. Ηλίας Σέπερης Γραμματεύς του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Μητροπόλεως Ιωαννίνων και ο π. Δημήτριος Καραγκούνης εκ μέρους της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Αρταίων, του Επιμελητηρίου Άρτας, του Συλλόγου Εστίασης Άρτας, καθώς και του Συλλόγου Καταλυμάτων Άρτας.

Αντηλλάγησαν απόψεις θεμάτων οργανωτικής φύσεως.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.