Από τις 17 Ιανουαρίου, μαθητές και πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες εντός τριμήνου εκπαιδευτικοί και λοιπό προσωπικό, θα πραγματοποιούν δύο self test 24ώρου την εβδομάδα.

Δίχως να προσκομίσουν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για τη νόσο Covid-19 θα μεταβούν τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες στα σχολεία. Ο λόγος είναι ότι οι μαθητές έχουν υποχρέωση να παρουσιάσουν self test την Τρίτη και την Παρασκευή, οπότε ο πρώτος έλεγχος της εβδομάδας μπορεί να γίνει το βράδυ της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι:

→ Όλοι οι μαθητές (εμβολιασμένοι και μη) πρέπει να κάνουν self test προκειμένου να εισέλθουν στο σχολείο.

→ Μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πέντε δωρεάν self test από τα φαρμακεία από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, που καλύπτουν τις δύο πρώτες σχολικές εβδομάδες για το 2022.

→ Η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.

→ Από τις 17 Ιανουαρίου, μαθητές και πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες εντός τριμήνου εκπαιδευτικοί και λοιπό προσωπικό, θα πραγματοποιούν δύο self test 24ώρου την εβδομάδα.

→ Aνεμβολίαστοι ή μη νοσήσαντες εντός τριμήνου εκπαιδευτικοί και λοιπό προσωπικό, θα πρέπει να κάνουν δύο rapid test ή PCR.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.