Απίστευτες πρακτικές από περιθωριακά blog δήθεν της Ορθοδοξίας που αντιγράφουν κάθε κίνηση των επίσημων site τα οποία διαχειρίζονται Ιερείς.

Τις live ακολουθίες εισήγαγε στη σφαίρα του διαδικτύου το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE χρόνια τώρα με ιδιαίτερη έμφαση τις ημέρες του κορονοιού οπότε και είχε σχεδόν κάθε μέρα LIVE από Ιερούς Ναούς.

Όλα τα ονόματα τα οποία έρχονται είτε στα social media είτε στην εφημερίδα είτε στα mail συλλέγονταν ΟΛΑ ένα ένα από τον Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Μισσό ή άλλους Ιερείς (Κύπρος- Λυκαβηττός) και διαβάζονταν ΟΛΑ κατά τις Ιερές Ακολουθίες προς ευλογία και ενίσχυση των Πιστών στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Κάθε φορά που επίσημα από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ζητούνται ονόματα, αφορούν συγκεκριμένη ακολουθία και συγκεκριμένο Ιερέα.

Λάβαμε χθες καταγγελία ότι blog κατ επίφαση Ορθόδοξα, τα οποία διαχειρίζονται λαϊκοί, ζητούν από πιστούς να στείλουν ονόματα για ανύπαρκτες ακολουθίες μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα likes του facebook.

Πρέπει να καταλάβουν οι πιστοί ότι υπάρχουν τα site που κοιτούν μονάχα το γρήγορο κέρδος και χρησιμοποιούν ονόματα ψευτικα μόνο για να προσελκύσουν τους ευσεβείς πιστούς και εκκλησιαστικές εφημερίδες που βγαίνουν καθημερινα από τον κόπο και τον μόχθο Ιερέων , οι οποίες ανήκουν σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

Συνιστούμε λοιπόν προσοχή ειδικά εν όψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Παισίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.