ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ: Σήμερα αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά η β΄ φάση αναφορικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών 2019.

Ενημέρωση του αιρετού Ν. Κορδή για το ΚΥΣΔΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήμερα αναμένεται η Β φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Β ΦΑΣΗ: Με τα τωρινά δεδομένα αναμένουμε 2000 προσλήψεις στη Γενική Εκπαίδευση, 400 στα Μουσικά Σχολεία, 520 σε ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Ένταξης και πολύ λίγες (15) στην Παράλληλη λόγω ανακλήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε 3800 κενά στη Γενική, 1500 στην Ειδική Αγωγή και 26500 κενές ώρες στα Μουσικά Σχολεία!

Είναι προφανές ότι με τις προσλήψεις αυτές θα εξακολουθήσουν να παραμένουν σοβαρά κενά σε όλες τις περιοχές της χώρας!

Νεκτάριος Κορδής

Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

Οι 120 δόσεις

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τέθηκαν οι 120 δόσεις στις οποίες φαίνεται πως η απόσταση των θεσμών με το υπουργείο Οικονομικών έχει μειωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζουν να δοθεί μια παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να ενταχθεί περισσότερος κόσμος στη ρύθμιση.

Οι πρώτες διαπιστώσεις των τεχνοκρατών των δανειστών από την τριήμερη επίσκεψή τους στην Αθήνα ενδεχομένως να παρουσιαστούν συνοπτικά στην συνεδρίαση του Euro Working Group.

Μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για τη χώρα μας με βάση το άρθρο 4 του καταστατικού του.

Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει παράταση για την ένταξη των οφειλετών στις 120 δόσεις και σε αλλαγές στο σύστημα των πάγιων ρυθμίσεων, οι Ευρωπαίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την απόδοση της ρύθμισης.

Με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να έχουν υπερβεί τα 104 δισ. ευρώ και εκατομμύρια φορολογούμενοι να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία, το οικονομικό επιτελείο φαίνεται να απέκρουσε τις πιέσεις των δανειστών για να τεθούν εμπόδια στις ρυθμίσεις χρεών προς την Εφορία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.