ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ: Άνοιξε μια πολύ σημαντική προκήρυξη για απασχόληση σε Ελληνικά Σχολεία στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και γενικότερα στη διαδικασία ενσωμάτωσης παιδιών προσφύγων σε περισσότερα από 150 ελληνικά σχολεία.

Προσλήψεις αναπληρωτών : Το πρόγραμμα είναι 7 μηνών, 408 δηλαδή όπως ορίζει ο νόμος για διορισμούς – προσλήψεις.

Αποτελεί το κορυφαίο σεμινάριο στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση στην Ελλάδα το οποίο επιλέγουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί και των δύο βαθμίδων, μόνιμοι, αδιόριστοι και αναπληρωτές. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ (είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια όπου ζητήθηκε να γίνουν οι αιτήσεις πέρυσι και πρόπερσι)

Δεν έχει εξετάσεις – Δεν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις – Είναι ασύγχρονο που σημαίνει πως εσείς διαβάζετε όποτε θέλετε καθώς δεν έχει υποχρεωτικές

Λαμβάνετε πιστοποιητικό επιμόρφωσης που αναγράφεται πάνω και η διάρκεια (από πότε έως πότε, 23/09/2019 – 23/04/2020)

Μοριοδοτούμενη Κατάρτιση στη Διαπολιτισμική Εκπ/ση για μαθητές με προσφυγικό – μεταναστευτικό υπόβαθρο

Προσλήψεις αναπληρωτών : Το Πανεπιστημίου Αιγαίου προσφέρει εξ αποστάσεως και ασύγχρονο μοριοδοτούμενο 7μηνο 408 ωρών επιμορφωτικό πρόγραμμα “Κατάρτιση εκπαιδευτικών στη διαπολιτισμική εκπαίδευση για μαθητές με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο”(μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας).

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης GoLearn.

Διαδικασία αίτησης

Οι υποψήφιοι για το μητρώο επιμορφωτών καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά:

1. Την σχετική αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα σχετικό με τα απαιτούμενα προσόντα

3. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος
4. Αντίγραφα τίτλων, βεβαιώσεων, εξωφύλλων σε μορφή pdf, που να τεκμηριώνουν τα κριτήρια επιλογής

Προσλήψεις αναπληρωτών : Προκήρυξη για προσλήψεις στα σχολεία

Αυτή την εβδομάδα άνοιξε μια πολύ σημαντική προκήρυξη για απασχόληση σε Ελληνικά Σχολεία στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και γενικότερα στη διαδικασία ενσωμάτωσης παιδιών προσφύγων σε περισσότερα από 150 ελληνικά σχολεία.

Το έργο θα ξεκινήσει το φετινό σχολικό έτος και θα διαρκέσει μέχρι το σχολικό έτος 2021-2022! Κατά το πρώτο έτος εφαρμογής του, το πρόγραμμα θα απευθυνθεί σε σχολεία των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας.

Προσλήψεις αναπληρωτών : Το τριετές πρόγραμμα «Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και ζητά έμπειρους επιμορφωτές και επιμορφώτριες για να υποστηρίξουν τους διευθυντές και τις διευθύντριες, τους εκπαιδευτικούς τα παιδιά και τους γονείς τους, στην ενίσχυση του δημοκρατικού σχολικού πολιτισμού.

Πέρα από τα βασικά πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που πρέπει οι εκπαιδευτές να τεκμηριώσουν λαμβάνεται υπόψη και το σεμινάριο “Κατάρτιση στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση για μαθητές με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.