Το σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ξεκινάει εκτάκτως στις 30 Αυγούστου για περιορισμένες θέσεις και αιτήσεις το μοριοδοτούμενο σεμινάριο στη Σεξουαλική αγωγή για όλους τους εκπαιδευτικού - Το σεμινάριο εάν κάνετε αίτηση έως 13/08 θα μπορείτε να το λάβετε με την πολύ μεγάλη έκτπωση των 27 ευρώ το μήνα.

Κενά Εκπαιδευτικών
Αναφορικά με τα κενά, θα δημιουργηθούν πάνω από 40.000 για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ακόμη και μετά τον μόνιμο διορισμό των 11.700 εκπαιδευτικών.

Ο παραπάνω αριθμός των κενών προκύπτει και από το γεγονός ότι μόνο την περασμένη χρονιά, το υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε 45.000 προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενώ ήδη έχουν παραιτηθεί λόγω συνταξιοδότησης περίπου 7.000 εκπαιδευτικοί.

Από το 2010 οι συνολικές αποχωρήσεις των εκπαιδευτικών από όλη την εκπαίδευση ξεπερνούν κατά πολύ τις 46.000 και αυτό είναι φανερό καθώς, παρόλο που εφαρμόστηκαν διάφοροι κόφτες για τον περιορισμό προσωπικού (συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, αύξηση ωραρίου εκπαιδευτικών, κατάργηση υπευθύνων βιβλιοθηκών, κατάργηση μείωσης ωραρίου υπευθύνων Εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής, αύξηση μαθητών ανά τμήμα κλπ), οι ενεργοί αναπληρωτές της τρέχουσας χρονιάς ήταν περίπου 45.000 (κλήθηκαν πάνω από 50.000 καθώς υπήρχαν πολλές παραιτήσεις).

Τρίμηνες συμβάσεις
Όσον αφορά τις τρίμηνες συμβάσεις, πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχει ξεχωριστό πεδίο (προκειμένου να καλυφθεί εκπαιδευτικός που βγήκε σε άδεια λόγω covid, ευπαθείς ομάδες κλπ) το οποίο θα το επιλέγει ή όχι, ο αναπληρωτής κατά την υποβολή της δήλωσής του.

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής σε όλα τα σχολεία – Πότε ξεκινάει η μοριοδοτούμενη επιμόρφωση
Το σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ξεκινάει εκτάκτως στις 30 Αυγούστου για περιορισμένες θέσεις και αιτήσεις το μοριοδοτούμενο σεμινάριο στη Σεξουαλική αγωγή για όλους τους εκπαιδευτικού – Το σεμινάριο εάν κάνετε αίτηση έως 13/08 θα μπορείτε να το λάβετε με την πολύ μεγάλη έκτπωση των 27 ευρώ το μήνα

Το σεμινάριο ξεκινάει πριν το Σεπτέμβριο και γι’αυτό βρίσκεται στην κορυφή της ζήτησης αυτή τη στιγμή από τους εκπαιδευτικού – Δείτε εδώ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.