Στα νηπιαγωγεία μας λείπουν πάνω από 10 εκπαιδευτικοί (με συνέπεια 10 κλειστά ολοήμερα τμήματα), ενώ δεν λειτουργούν 10 ΤΕ και δεν έχουν ζητηθεί ως λειτουργικά κενά τα επιπλέον τμήματα που έχουν διαγνώσεις και δεν έχουν οργανική.

Το Υπ Παιδείας ζήτησε τα κενά μέχρι την Παρασκευή 11/9 αυτό σημαίνει ότι δεν θα περιλαμβάνονται τα κενά που προέκυψαν τις πρώτες μέρες έναρξης των μαθημάτων 14, 15, 16/9 & 17/9 ενώ κατατέθηκαν κενά από σχ. μονάδες!!!

Γίνεται διάκριση στο αίτημα των ΚΕΝΩΝ σε αυτά που αντιστοιχούν σε ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ – ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! αυτό φοβόμαστε ότι σημαίνει ότι το Υπουργείο ετοιμάζει κάλυψη από άλλο έργο – δηλαδή ετοιμάζει την εφαρμογή των κατάπτυστων συμβάσεων των τριών μηνών τσακίζοντας ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις και στην εκπαίδευση.

Επίσης θα ζήσουμε (όπως στο παρελθόν με τους περιορισμούς των ΕΣΠΑ – της ΕΕ) τα τραγικά φαινόμενα να έχουμε αναπληρωτές που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε κάποια κενά και σε κάποια ΟΧΙ !

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

α) 272 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση (ΕΑΕ) και

β) 4.444 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη γενική εκπαίδευση.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

α) 297 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση (ΕΑΕ) και

β) 1807 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη γενική εκπαίδευση.

Επίσης, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 5 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης (ΠΕ04.01, ΠΕ82, ΠΕ89.01, ΠΕ89.02, & ΤΕ01.19).

Οι προσλαμβανόμενοι στα Μουσικά Σχολεία, καθώς και οι προσλαμβανόμενοι στα Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Οι λοιποί προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.