Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Χαλκίδος:

Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά πραγματοποίησε το Κατηχητικό Σχολείο τού Ιερού Ναού Γενεθλίου της Θεοτόκου Λούτσας Διρφύων την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Σύσσωμη η Κατηχητική ομάδα, τα κατηχητόπαιδα, αλλά και οι γονείς, με επικεφαλής τον Εφημέριο του Ναού π. Νεόφυτο Χασάν, εφθασαν στην ιστορική Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά, κοντά στα Φύλλα, όπου τελέστηκε Ιερά Παράκληση πρός τον Άγιο Γεώργιο και στη συνέχεια ο ιερομόναχος π. Χριστοφόρος Παπαθανασίου αναφέρθηκε στήν ιστορία του Μοναστηριού.

Μετά το κέρασμα που προσέφερε η Μονή, τα παιδιά τραγούδησαν με τον π. Χριστοφόρο, που είναι και μουσικός, ποικίλα παραδοσιακά τραγούδια.

Αφού έπαιξαν διάφορα παιχνίδια, απολαμβάνοντας τό ωραιότατο φυσικό περιβάλλον, με τα μεγάλα δένδρα, την πλούσια βλάστηση, οι μαθητές με τους συνοδούς τους επέστρεψαν στη Λούτσα.

Ο π. Νεόφυτος ευχαρίστησε θερμά τούς μικρούς μαθητές γιά τή συμμετοχή τους και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα για την παρακολούθηση τ?ν μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου. Ευχαρίστησε, επίσης, τους γονείς, τους συνεργάτες και όλους τους συντελεστές του Κατηχητικού έργου.

Προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Γεώργιο Αρμά πραγματοποίησε το Κατηχητικό τού Ιερού Ναού Γενεθλίου της Θεοτόκου Λούτσας

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.