Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί επίσημα τα Σκόπια, απέστειλε ο Σκοπιανός ομόλογός του Ζόραν Ζάεφ. Η πρόσκληση παραδόθηκε στον Έλληνα πρέσβη στα Σκόπια Ρούσσο Κούνδουρο, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο του Ζόραν Ζάεφ, στη συνάντηση, διαβιβάστηκε μήνυμα από την Αθήνα για «τη συνέχιση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, μέσω της προώθησης της συνεργασίας σε τομείς σημαντικούς για τους πολίτες των δύο χωρών, κάτι το οποίο εκτιμάται ότι βρίσκεται ήδη σε φάση υλοποίησης».

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, όπως αποτυπώθηκε στη συνέχεια και την ανάρτηση του πρωθυπουργού των Σκοπίων στα social media. «Η φιλία μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας προάγει τη σταθερότητα στην περιοχή. Ευχαρίστησα τον Έλληνα Πρέσβη Ρούσσο Κούνδουρο για την υποστήριξή της Ελλάδας ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της Βόρειας Μακεδονίας» σχολίασε συγκεκριμένα ο Ζάεφ, αναρτώντας και φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρέσβη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.