Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα την προηγούμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταυτοποίησή του είχε γίνει εργαστηριακά και είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία της 45χρονης Άννας.

Ο προσαχθείς είναι 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, κατά πληροφορίες, φέρει σημάδια πάλης. Η προσαγωγή του έγινε πριν από τρεις ημέρες, ο ίδιος αρνείται τα πάντα, λέγοντας «δεν ξέρω γιατί με έχετε εδώ», και την τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του θα τη λάβει ο εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 46χρονης Άννας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο ισόγειο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα από τη σπιτονοικοκυρά της, η οποία δεν την έβρισκε, πήγε στο σπίτι, είδε το παράθυρο ανοιχτό και μπήκε με το δικό της κλειδί μέσα, για να βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η άτυχη Άννα ήταν νεκρή σε λίμνη αίματος, ενώ τα σημάδια σε όλο το σπίτι δείχνουν ότι προηγήθηκε σκληρή μάχη με τον δολοφόνο της. Ο δολοφόνος τής κατάφερε πολλά χτυπήματα με ψαλίδι, και δύο από αυτά στον λαιμό φαίνεται ότι στάθηκαν μοιραία.

Η Αστυνομία είχε συλλέξει το όπλο του εγκλήματος και πλήθος άλλων στοιχείων από το σπίτι της Άννας, δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, και κατάφερε να προχωρήσει σε εργαστηριακή ταυτοποίηση του δολοφόνου της.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι της Άννας δεν βρέθηκαν πολλά πράγματα, τα οποία εικάζουν ότι τα πήρε μαζί του ο δολοφόνος, χωρίς να αποκλείουν ότι υπήρχε και κάποια οικονομική διαφορά μεταξύ τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.