Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Αυτή τη φορά θα κάνουμε μια διαφορετική έκκληση για ΠΡΟΣΦΟΡΑ βοήθειας από μέρους μας. Το τελευταίο διάστημα έχουν συσσωρευτεί στην αποθήκη μας περίπου 40 κουτιά σάκων ουρητηροστομίας (με 10 τεμάχια το καθένα). Δυστυχώς τα συγκεκριμένα δεν τα έχει ανάγκη κάποιος ασθενής μας και ούτε τα δέχονται τα δημόσια νοσοκομεία, γιατί χρησιμοποιούνται μόνο από ασθενείς στο σπίτι τους.

Εμείς τα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σε οποιονδήποτε ανασφάλιστο ή άπορο ή χαμηλοσυνταξιούχο / χαμηλόμισθο τα έχει ανάγκη. Τονίζουμε ότι θα ζητηθούν συγκεκριμένα στοιχεία – όπως ζητάμε από όλους τους ασθενείς μας – ώστε να εξεταστεί κατά περίπτωση η κάθε αίτηση από κάποιον ενδιαφερόμενο πολίτη.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 47,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την συγκεκριμένη έκκληση 6976-534-012 (υπεύθυνη κα. Στέλλα Στενού)»
 

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.