Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη συνεχίζει την, διαχρονική και έμπρακτη, στήριξη του στις δομές της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, την φορά αυτή, τροφοδότησε το Αννουσάκειο Ίδρυμα με την ευγενή χορηγία, συνολικά, δέκα (10) τόνων πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης των 4.500τ.μ. κτηριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος. Χώροι, όπου βρίσκουν περίθαλψη, θαλπωρή, ζεστασιά και ανακούφιση τόσο οι 100 ένοικοι του, όσο και δεκάδες-εκατοντάδες αναγκεμένοι συνάνθρωποι μας που καθημερινά ευεργετούνται, ωφελούνται και ανακουφίζονται από το πλήθος των κοινωνικών, προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του Ιδρύματος: (2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, κ.α.), καθώς μόνο η Κοινωνική Κουζίνα του Ιδρύματος προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα τον κ. Βαρδή Ιω. Βαρδινογιάννη, δηλώνοντας: «Οι τόνοι πετρελαίου θέρμανσης που η αγαπώσα καρδιά σας προσέφερε στο Αννουσάκειο Ίδρυμα για την κάλυψη μέρους των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του, ανταποκρινόμενος για πολλοστή φορά σε αίτημα μας, φανερώνουν το μεγαλείο της ψυχής σας, την εγνωσμένη κοινωνική ευαισθησία και φιλανθρωπία που, ως πρόσωπο και οικογένεια, σας χαρακτηρίζουν και σας διακρίνουν, κάνοντας σας ξεχωριστούς και θέτοντας σας στην κορυφή της συνείδησης τοπικών και ευρύτερων κοινωνιών. Μαζί με τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας, καθώς η νέα αυτή προσφορά της αγάπης σας δεν ζεσταίνει μόνον τις κρύες και μοναχικές νύχτες του χειμώνα, αλλά τις ψυχές και τις καρδιές των δεκάδων-εκατοντάδων ωφελουμένων του Ιδρύματος, να γνωρίζετε ότι οι τόνοι πετρελαίου θέρμανσης μεταμορφώνονται σε τόνους ευχών και ευχαριστιών προς το πρόσωπο σας, από όλους τους ωφελημένους και ευεργετημένους του Ιδρύματος. Το αξιέπαινο και φωτεινό παράδειγμα σας ευχόμεθα να βρίσκει και άλλους μιμητές, μήπως «γυρίσει ο ήλιος» και η κοινωνία μας ανέβει λίγο ψηλότερα», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.