Η χώρα μας αλλά και ο κόσμος ολόκληρος αυτό το διάστημα βιώνει δυσάρεστα, την κρίση της πανδημίας. Η αγάπη όμως είναι πάντα εφευρετική. Το πρώτο μέλημα του Μητροπολίτη μας κ. Βαρνάβα είναι η ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας που, εκτός από την απειλή της πανδημίας, αντιμετωπίζουν και τη δυσκολία της επιβίωσης.

Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα παραδόθηκαν την Παρασκευή 15 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, κιβώτια που περιείχαν είδη ατομικής υγιεινής, αντισηπτικά και καθαριστικά με σκοπό να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Τα είδη παρέδωσαν στους υπεύθυνους κληρικούς η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ.Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Χρήστος Μήττας .

Οι σιτιζόμενοι στα Συσσίτια των Ιερών Ναών Αγίων Πάντων, Αγίου Νικολάου και Αγίας Παρασκευής στην περιοχή της Ξηροκρήνης ήταν οι αποδέκτες της προσφοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη δράση πραγματοποιήθηκε, ενώ τηρούνταν στον απόλυτο βαθμό οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής τόσο από το μέρος των συνεργατών των Ναών όσο και από την πλευρά των δικαιούχων.

Η εμπειρία απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Μητρόπολή μας, αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διακονία των αδελφών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.