Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ένδυσης και υπόδησης που προήλθαν από την κοινή εκστρατεία αγάπης και προσφοράς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) προσφέρθηκαν σε συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως από την φτώχεια και την ανέχεια.

Εκ μέρους της διοίκησης του Σ.Ε.Φ. παρέστη η πρόεδρος κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ενώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, εκπροσώπησε ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου του γραφείου και του γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων κ.Δημήτριος Αλφιέρης.

Σε σχετικές δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. ο κ.Αλφιέρης αναφέρθηκε στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, τονίζοντας πως «στηρίζουμε φέτος το Πάσχα μαζί με όλους εκείνους που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι, τις εκατοντάδες των αστέγων που δεν έχουν ούτε τραπέζι να στρώσουν, ούτε κεραμίδι να προστατευτούν, για να προβάλουμε αυτή την κατηγορία των συνανθρώπων μας που ζουν ανάμεσά μας, αναπνέουν τον ίδιο αέρα, αλλά όταν το φως της ημέρας χαθεί, θα αναζητήσουν ένα παγκάκι και ένα χαρτοκιβώτιο για να κοιμηθούν τις περισσότερες φορές νηστικοί».

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη και, προτρέποντας όλους να μην αποστρέφουμε το βλέμμα μας από όσους μας χρειάζονται και ζητούν τη βοήθειά μας, ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση», υπογραμμίζοντας πως το έργο φιλανθρωπίας της τοπικής μας Εκκλησίας συνεχίζεται και όσο οι ανθρώπινες ανάγκες αυξάνονται θα δηλώνουμε παρόντες.

Γραφείο Αιρέσεων Ι.Μ.Πειραιώς

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.