Μητρόπολη Λαρίσης.

Στο Εισαγωγικό-Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Προσεγγίζοντας την αειφορία: Νοιάζομαι για το Περιβάλλον, φροντίζω την Υγεία μου, προωθώ τον Πολιτισμό», που φιλοξενήθηκε στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λαρίσης, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και απηύθυνε χαιρετισμό, αναφερθείς στα θέματα του Περιβάλλοντος και στην προσπάθεια που κάνει η Εκκλησία μας να αναδείξει τα προβλήματα ώστε να κατανοήσει ο άνθρωπος την ευθύνη που έχει απέναντι στο περιβάλλον, απέναντι στον πλανήτη μας, απέναντι στο σπίτι μας.

Συνεχάρη τους διοργανωτές του σεμιναρίου, ιδιαίτερα την κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου-Καλούση και παρότρυνε τους παρισταμένους να καλλιεργήσουν την ιδέα για τη δημιουργία περισσότερων κέντρων περιβαλλοντικής αγωγής και εκπαίδευσης, ώστε αυτά να γίνουν ουσιαστικό στοιχείο της παιδείας μας.

Το σεμινάριο συνδιοργάνωσαν η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με τη Δ/θμια Εκπ/ση δια των Υπεύθυνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, το ‭ ‬ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας και‭ ‬η Συντονίστρια Αειφορίας Θεσσαλίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.