ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ, πότε αναμένεται να καταβληθούν οι πληρωμές για τα προνοιακά επιδόματα και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Στην πρόσληψη 152 υπαλλήλων – απόφοιτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ – προχωρά το ΝΠΙΔ «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».
Διατίθενται θέσεις για προσωπικό 54 ειδικοτήτων.

Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα προσόντα συμμετοχής.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Οι προσλήψεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο του 60ου φεστιβάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου – 10 Νοεμβρίου.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εκπνέει την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πληρώνονται επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα, συντάξεις Ιουλίου ΟΑΕΕ, ΙΚΑ 2019, ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.
Πληρωμές ΚΕΑ.

Μεγάλη μέρα αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 μιας και πληρώνονται οι δικαιούχοι για το επίδομα ενοικίου.
ΚΕΑ, συντάξεις πληρωμές

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ότι από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.

Επίδομα ενοικίου-προνοιακά επιδόματα

Το επίδομα ενοικίου κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ το μήνα, ανάλογα την σύνθεση του νοικοκυριού. Αν το ενοίκιο είναι μικρότερο, το επίδομα ενοικίου περιορίζεται ανάλογα.

Το ποσό που θα καταβληθεί είναι η τρίτη δόση, στην οποία μάλιστα δεν δίνονται αναδρομικά ποσά. Από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου, θα πληρωθούν επίσης το ΚΕΑ, τα προνοιακά επιδόματα και οι συντάξεις Ιουλίου.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.