ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πέμπτη με Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα Μαρτίου-Απριλίου 2019. Η μικρή μετακίνηση της ημερομηνίας πληρωμής οφείλεται στην ανάγκη να ενταχθούν σε αυτήν περίπου 9.000 δικαιούχοι, για τους οποίους ανανεώθηκε πρόσφατα η κρίση της Υγειονομικής Επιτροπής ΚΕΠΑ.

Μέχρι Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα Μαρτίου Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, την Παρασκευή 5 Απριλίου θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα των δικαιούχων που υπέβαλλαν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας και αυτή έχει εγκριθεί (είτε για νέα παροχή είτε για παράταση παλαιότερης).

Η πρώτη πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ που αφορούσε τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2018 (για τους δικαιούχους διατροφικών επιδομάτων αφορούσε τον Δεκέμβριο 2018) πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2019, ενώ η πληρωμή για το δίμηνο Ιανουάριος –Φεβρουάριος 2019 έγινε στις 20 Μαρτίου.

Τα ποσά των επιδομάτων θα είναι διαθέσιμα σταδιακά από το απόγευμα της Πέμπτης με βάση τις διαδικασίες του συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ και των πιστωτικών ιδρυμάτων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί.

Η τρίτη κατά σειρά πληρωμή για το 2019 θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, λίγο πριν το Πάσχα και θ’ αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Κάθε μήνα και σε σταθερή ημερομηνία (κοινή για όλη τη χώρα) θα καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα μετά το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
χρυσικοπουλο

ποτε θα πληρωθω

2
χρυσικοπουλο

εχω καταθεσει οτι χρειαζετε για συνεχεια του προνοιακου .Ποτε θα πληρωθω