ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ MEGA: Ο πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε η γυναίκα του όταν της είπε πως δέχθηκε πρόταση για το ρόλο του Αγίου Παϊσίου, στα παιδιά του, αλλά και στη φωτιά που είχε πάρει στο παρελθόν το σπίτι του και τον σημάδεψε.

Η πρώτη επαφή με τον ρόλο
«Την πρώτη φορά που μίλησα για τον ρόλο, ένιωσα ένα βάρος να με διαπερνά αλλά και μια τεράστια πρόκληση. Είπα ναι σχεδόν αμέσως, είπα το ναι φοβούμενος για κάποια πράγματα. Όταν ερεύνησα αυτόν τον άνθρωπο αισθάνθηκα να κατεβαίνει ο Άγιος στο δικό μου ύψος. Μίλησα με Πατέρες που τον έζησαν και έζησα μαζί του για έναν χρόνο. Κατάλαβα τι είναι η πίστη στον Θεό, από την πίστη κάποιοι τυφλώνονται ή φανατίζονται. Μπήκα στην διαδικασία της νηστείας και ακολούθησα και την βιολογική του κατάσταση», είπε αρχικά ο Προκόπης Αγαθοκλέους για τον ρόλο.

«Η αγάπη μου για τα ζώα και την φύση, με έκαναν να θέλω να γίνω κτηνίατρος ή πυροσβέστης», είπε στην συνέχεια.

Η σχέση με την γυναίκα του
«Είμαστε 8 χρόνια με την γυναίκα μου. Το πρώτο μας παιδί, είχε γεννηθεί ήδη στον γάμο μας, ύστερα ήρθε και ο γιος μας ο Κίμωνας. Η γυναίκα μου είναι επίσης από την Κύπρο και είναι ηθοποιός. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, υπάρχει θαυμασμός», είπε μιλώντας για την οικογένεια του

«Η Μαρίνα, η σύζυγος μου, με ξέρει. Ξέρει πως ένα κομμάτι του εαυτού μου αφοσιώνεται στον ρόλο. Η ίδια ίσως φοβήθηκε μην πάω σε μοναστήρι όταν δέχθηκα την πρόταση για τον «Άγιο Παΐσιο». Όταν ενσαρκώνω βιογραφικά πρόσωπα, θέλω να τα μάθω όλα», αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.