ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Καθυστερήσεις στην εξέταση των ενστάσεων της 3ΕΑ/2019. Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο ανάπτυξης και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: Ενστάσεις 3ΕΑ/2019.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι είναι εφικτό να υπολογίσει κανείς ποιες πιθανές καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα του ΑΣΕΠ θα προκαλέσει η εξέταση των ενστάσεων της 3ΕΑ/2019.

Είναι βέβαιο, πάντως, ότι ένα σημαντικό κομμάτι του μηχανισμού της οδού Πουλίου θα πέσει πάνω στην συγκεκριμένη προκήρυξη.

Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε όλες οι διεκπεραιώσεις να συντελεστούν εντός ορίων.

Αν θα καταγραφούν χρονικές αποκλίσεις αυτές δεν αναμένεται να αφορούν στη δημοσιοποίηση νέων διαγωνισμών, αλλά στην έκδοση αποτελεσμάτων παλαιότερων προκηρύξεων.

Έντονο “πονοκέφαλο” στα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ προκαλεί ο πρωτόγνωρος αριθμός ενστάσεων που υποβλήθηκε για την προκήρξη 3ΕΑ/2019 (Ειδική Αγωγή).

Πράγματι, η διαχείριση των ενστάσεων είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, δεδομένου ότι ακολουθείται συγκεκριμένη πρακτική. Δηλαδή, εξέταση, αιτιολογημένη απάντηση, σύνταξη mini έκθεσης.

Μάχη με το χρόνο δίνει το ΑΣΕΠ για την έκδοση -τουλάχιστον- δύο προκηρύξεων μονίμων υπαλλήλων εντός Ιανουαρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: Προσλήψεις μόνιμων

Οι δύο προκηρύξεις αφορούν:

188 μονίμους στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
2.909 μονίμους με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
Τονίζεται ότι το ΑΣΕΠ έχει σχεδόν ολοκληρώσει το τελικό σχέδιο της προκήρυξης για το «Βοήθεια στο Σπίτι» το οποίο άλλωστε πέρασε από ”χίλια κύματα” τροποποιήσεων και εγκυκλίων μέχρι να φτάσει στην οδό Πουλίου 6.

Το ΑΣΕΠ επιδιώκει να δημοσιεύσει, σε πρώτη φάση, την προκήρυξη του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί ο συγκεκριμένος στόχος, η Ανεξάρτητη Αρχή είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τον διαγωνισμό με την προκήρυξη των φορέων (81 μόνιμες προσλήψεις).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.