ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Νέες προκηρύξεις και προσλήψεις ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ μιας και αναμένεται να προσληφθούν απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ και Γυμνασίου. Διαβάστε πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Νέες προκηρύξεις ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ αφού με 369 υπαλλήλους ενισχύονται άμεσα 15 δήμοι και φορείς σε όλη την χώρα.

Ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στην Πυροσβεστική.

Η πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα και οι δικαιούχοι.

Η προκήρυξη προβλέπει πως 30 μόρια παίρνουν τα παιδιά πυροσβεστών που έχασαν την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας ή είναι τέκνο Ελλήνων πολιτών, που έχασαν τη ζωή τους ή έχουν ανικανότητα σε ποσοστό τουλάχιστον 67% συνέπεια τρομοκρατικής πράξης, ενώ 25 μόρια παίρνουν οι γονείς ή τέκνα πολύτεκνων ή τρίτεκνων οικογενειών.

Εκτός από τα μόρια που προβλέπονται για τα προσόντα του καθενός από τους υποψηφίους, 50 μόρια παίρνει όποιος έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός, στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά.

Σε αναμονή βρίσκονται χιλιάδες πολίτες για τα αποτελέσματα στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Για την προκήρυξη ΑΣΕΠ, οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην προκήρυξη, κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Τετάρτη 08-05-2019 μέχρι και ημέρα Τετάρτη 15-05-2019, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00 μέχρι 15:00 στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το κοινωνικό μέρισμα και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Πότε αναμένονται τα απαοτελέσματα για 3Κ/2018-2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.