ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Τα τυπικά προσόντα κατάταξης των ως άνω κλάδων και ειδικοτήτων ανά προκήρυξη έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ : Γνωστοποιείται ότι απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Δ.Ε., αντίστοιχα.

Με εξ αποστάσεως μαθήματα σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 10 ημέρες μπορείς να λάβεις την Πιστοποίηση Η/Υ που ζητείται και μοριοδοτείται σε προκηρύξεις, στον ΑΣΕΠ και σε χιλιάδες διορισμούς.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Είτε ως απαραίτητο επιπρόσθετο προσόν είτε ως μοριοδοτοτούμενο προσον, η Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ της GLOBALCERT (αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ) βρίσκεται ως κριτήριο σε προκηρύξεις προσλήψεων και διορισμών στον Δημόσιο και στον ΑΣΕΠ.

Το διάστημα που διανύουμε, δεκάδες προκηρύξεις δημοσιεύονται με χιλιάδες προσλήψεις στους φορείς του δημοσίου. Ήδη τρέχουν οι αιτήσεις για τους 5250 μόνιμους διορισμούς όπου και εκεί είναι απαραίτητη η πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ της GLOBALCERT.

Στις αιτήσεις που έκλεισαν στις 28 Ιανουαρίου για τις 317 προσλήψεις στην πρόνοια πάλι ζητείται ως επιπρόσθετο προσόν η Πιστοποίηση

Το GOLEARN ΚΕΔΙΒΙΜ (αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας) προσφέρει την πιστοποίηση της GLOBALCERT εξ αποστάσεως και ασύγχρονα σε όλη την Ελλάδα με μία ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ* και δωρεάν τεστ προσομείωσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.