ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ: Πότε αναμένεται να καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις για το 2019 και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Οι επικουρικές συντάξεις

Την Τρίτη 2 Ιουλίου θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και το επίδομα ενοικίου στέγασης.

Σήμερα θα πιστωθεί η τρίτη δόση του επιδόματος ενοικίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων και αφορά όσους έκαναν αίτηση έως και 31 Μαΐου.
Στο μεταξύ από αύριο 25 Ιουνίου θα αρχίσει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου.

ΑΣΕΠ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Όσοι προσληφθούν δικαιούνται οικογενειακό επίδομα, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και «παραμεθόριων» για αυτούς που θα υπηρετήσουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Ο εισαγωγικός μισθός για τους πτυχιούχους ΑΕΙ είναι €1.092, για τους πτυχιούχους ΤΕΙ €1.037, για τους αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΕ €858 και για τους απόφοιτους Γυμνασίου ή Δημοτικού (για όσους αποφοίτησαν έως το 1980) είναι €780

Οι υπάλληλοι των δήμων υπάγονται στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Διαδικασία πρόσληψης 40 νέων υπαλλήλων – μέσω ΑΣΕΠ – πραγματοποιεί ο Ειδικός Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Διατίθεται θέσεις για υπαλλήλους 15 διαφορετικών ειδικοτήτων.

Στο ίδιο διάστημα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά στην ΕΕΤΑΑ τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της αίτησης.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2019 – 2020, από 234 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, (με 60 εκατ. ευρώ) και από εθνικούς πόρους (με 210 εκατ. ευρώ).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.