ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου([email protected]) όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση .

Οι προσλήψεις αφορούν στις ανάγκες στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

-1 ΔΕ Επόπτης Καθαριότητας

-13 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου([email protected]) όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)»με σήμανση έκδοσης«02.12.2019»‘‘για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας

ή εστίασης ή σίτισης ή φύλαξης(άρθρα: 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει, 63 του Ν. 4430/2016 και 107 του Ν.4461/2017)’’σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ: Οι προσλήψεις αφορούν στις ανάγκες των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοινώθηκαν για συνολικά 14 άτομα για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των εγκαταστάσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έχει θέσει το ΑΣΕΠ για την διεκπεραίωση τριών προκηρύξεων μονίμων.

Οι πρώτες εξελίξεις στο μέτωπο της έκδοσης αποτελεσμάτων αναμένεται να καταγραφούν εντός των επόμενων 24ώρων.

Οι δημοσιογράφοι του workenter.gr Πέτρος Παπαβασιλείου και Σοφία Χύτου μεταφέρουν πληροφορίες για τις προκηρύξεις:

6Κ/2019
1ΓΕ/2019
2ΓΕ/2019

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.