ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Μεταξύ των 15 απαραίτητων πρόσθετων προσόντων είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ, η άριστη ή πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών και η εμπειρία δύο ετών σε συγκεκριμένο αντικείμενο.

Αρχίζουν οι αιτήσεις στη νέα προκήρυξη για 187 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Μέσω του διαγωνισμού 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ θα επιλεγεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από την 1η Ιουλίου έως και τις 17 Ιουλίου 2020.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι – κάτοχοι 307 διαφορετικών τίτλων σπουδών.

Μεταξύ των 15 απαραίτητων πρόσθετων προσόντων είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ, η άριστη ή πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών και η εμπειρία δύο ετών σε συγκεκριμένο αντικείμενο.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Με 95% δυναμικότητα η πληρωμή Β΄ δόσης στους Νέους Αγρότες 2017

Με εκπαίδευση 150 ωρών για πράσινο πιστοποιητικό και τήρηση τουλάχιστον στον 95% της δυναμικότητας της εκμετάλλευσης σε σχέση με την αρχική δέσμευση, μπορούν οι Νέοι Αγρότες του Μέτρου 6.1 να υποβάλλουν αίτημα πληρωμής της δεύτερης δόσης του πριμ πρώτης εγκατάστασης.

Σε υπουργική απόφαση την οποία υπογράφουν οι κ.κ. Βορίδης και Σκρέκας καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες και ο οδικός χάρτης που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι για την είσπραξη του ποσού που αιτούνται.

Αναλυτικά η απόφαση έχει ως ακολούθως:

Αριθμ. 2723

4n Τροποποίηση της υπ ́ αρ. 8585/10-10-2016 (Β ́ 3322) απόφασης του Yπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τίτλο «Λεπτομέρει- ες εφαρμογής του Υπομέτρου 6.1 “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” του Προγράμματος Αγροτι- κής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.