ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, τι θα γίνει με την 3Κ/2018 και πότε δημοσιεύονται τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2019.

Για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ 3Κ/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία για υποψηφίους της κατηγορίας ΠΕ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αντίστοιχη διαδικασία για τους ΤΕ και εντός των ημερών θα αρχίσει η αποστολή απαντήσεων για υποψηφίους ΔΕ και ΥΕ.

Συνολικά, θα αποσταλούν 30.000 απαντήσεις στα e-mails των υποψηφίων.

Οι αποφάσεις είναι πολυσέλιδες (45 σελίδων και άνω), πλήρεις, με τεκμηρίωση που προσιδιάζει σε δικαστικές αποφάσεις.

Οι αποφάσεις αυτές, σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ, λύνουν τους γρίφους και “απαντούν” πειστικά στους υποψηφίους για τη μείωση των μορίων που υπέστησαν από τον προσωρινό στον οριστικό πίνακα διοριστέων.

Με βάση τις απαντήσεις αυτές μπορούν οι υποψήφιοι να αποστείλουν την Αίτηση Θεραπείας τους, η οποία για να γίνει δκετή θα πρέπει να αντικρούει σημείο προς σημείο τα αναγραφόμενα στην απάντηση του ΑΣΕΠ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής των αποφάσεων ΑΣΕΠ σε υποψηφίους της 3Κ/2018.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ: Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι πίνακες Αποκλειόμενων από το πρόγραμμα, λόγω μη επαρκούς μοριοδότησης.

Για μετά τις εκλογές οδηγείται η έκδοση των αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ο ΟΑΕΔ θα ορίσει συγκεκριμένη προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών που επισυνάπτονται στις ενστάσεις.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα Δικαιούχων Παρόχων Καταλυμάτων και Αποκλειόμενων. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα έχει 12μηνη διάρκεια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.