ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Νέα προκήρυξη λιμενικού σώματος εξέδωσε ο ΑΣΕΠ. Πως θα κυμανθεί ο αριθμός εισακτέων, συνολικά και κατά κατηγορίες ή ειδικότητες των υποψηφίων. Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Προκήρυξη λιμενικού σώματος.

Η προκήρυξη για την εισαγωγή δοκίμων στην Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (Σ.Δ.Λ./Φ) προκηρύσσεται με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων (ανδρών και γυναικών) με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

Στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το λιμενικό σώμα αναφέρεται: Ο αριθμός προς κατάταξη υποψηφίων που υπάγονται σε ειδικές κατηγορίες και τα απαραίτητα πρόσθετα δικαιολογητικά.

Ο αριθμός εισακτέων, συνολικά και κατά κατηγορίες ή ειδικότητες των υποψηφίων.

Στην προκήρυξη ή σε άλλες αποφάσεις του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα αναφέρεται και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ, ποια τα οριστικά αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28-3-2019, 8/3-4-2019 και 15/2-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.