ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Νέα προκήρυξη λιμενικού σώματος εξέδωσε ο ΑΣΕΠ. Πως θα κυμανθεί ο αριθμός εισακτέων, συνολικά και κατά κατηγορίες ή ειδικότητες των υποψηφίων. Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Προκήρυξη λιμενικού σώματος.

Η προκήρυξη για την εισαγωγή δοκίμων στην Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (Σ.Δ.Λ./Φ) προκηρύσσεται με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων (ανδρών και γυναικών) με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

Στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το λιμενικό σώμα αναφέρεται: Ο αριθμός προς κατάταξη υποψηφίων που υπάγονται σε ειδικές κατηγορίες και τα απαραίτητα πρόσθετα δικαιολογητικά.

Ο αριθμός εισακτέων, συνολικά και κατά κατηγορίες ή ειδικότητες των υποψηφίων.

Στην προκήρυξη ή σε άλλες αποφάσεις του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα αναφέρεται και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ, ποια τα οριστικά αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28-3-2019, 8/3-4-2019 και 15/2-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.