ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξοικονόμησαν οι ελεγκτές μετά από σχετική οδηγία του προέδρου στην πολύπαθη προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για να μπορέσουν να εκδοθούν τα αποτελέσματα. Στην τελική ευθεία τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 8933 (Κοινωφελής εργασία) και τα επιδόματα (επίδομα ανεργίας).

Οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ υποβάλλονται από τις 8 έως τις 24 Μαΐου ενώ τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από τις 2 έως τις 30 Μαΐου.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, στις 8.000 έχουν φτάσει οι θέσεις της μεγάλης προκήρυξης που έχουν ήδη κλειδώσει.
Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές ετοιμάζει τώρα ο οργανισμός.

Προχωρά η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018 εντός Μαΐου εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί, παρά τα χαμηλά ποσοστά επιτυχίας που καταγράφουν οι φάκελοι υποψηφίων ΔΕ και, κυρίως, ΥΕ.

Σε αναμονή για τα αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018 βρίσκονται χιλιάδες πολίτες ενώ ξεκινά μεθάυριο η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για τις προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, ενώ μέχρι και τον πέμπτο γύρο ελέγχου οι αιτήσεις μετά τους ελεγκτές επικυρώνονταν και από τους συμβούλους τους ΑΣΕΠ, η διαδικασία άλλαξε και, πλέον, η επικύρωση από τους συμβούλους της Ανεξάρτητης Αρχής θα γίνει όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και «κλειδώσουν» και οι 8.166 θέσεις.

Πότε θα δοθούν τα επιδόματα και το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.