ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Το ΑΣΕΠ συνεχίζει με έντονους ρυθμούς την επεξεργασία δύο νέων διαγωνισμών. Πότε αναμένεται να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Συνεχίζει το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ.

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: 75 στην ΑΑΔΕ. Αφορά θέσεις Τεχνολογικής – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικότητας Τελωνειακών. Οι προσλήψεις στον συγκεκριμένο φορέα αποτελεί μνημονιακή δέσμευση

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: 757 μόνιμοι στους δήμους. Σημειώστε ότι οι φορείς πρόσληψης (δήμοι, ΔΕΥΑ, εποπτευόμενοι φορείς) έχουν τους δικούς τους προϋπολογισμούς για τη χρηματοδότηση των νέων προσλήψεων

Ο ΑΣΕΠ συνεχίζει την επεξεργασία νέων διαγωνισμών, τους οποίους θα δημοσιοποιήσει μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ επτά ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Σταδίου Ειρήνης και Φίλιας, που εδρεύει στο Ν. Φάληρο – Πειραιάς.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Πότε αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.