ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Κ ΑΣΕΠ: Όλες τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων της προκήρυξης 2Κ/2019 που πρέπει να στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Προκήρυξη 2Κ ΑΣΕΠ/2019: Όσοι περιλαμβάνονται στους πίνακες πρέπει να στείλουν στο ΑΣΕΠ, με συστημένη επιστολή, φάκελο με τα εξής:

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

Προκήρυξη 2Κ ΑΣΕΠ/2019: Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποστείλουν το φάκελο είναι η εξής:

“Α.Σ.Ε.Π., Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 2Κ/2019, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10”.

Προκήρυξη 2Κ ΑΣΕΠ/2019: Τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων της προκήρυξης 2Κ/2019 που πρέπει να στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Η διαδικασία αφορά τους υποψηφίους των κατηγοριών ΤΕ και ΥΕ.

Προκήρυξη 2Κ ΑΣΕΠ/2019: Αλλαγές, ενόψει της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, αναμένεται να υπάρξουν με το άνοιγμα των φακέλων των υποψηφίων της προκήρυξης 2Κ/2019.

Ασφαλείς πληροφορίες του workenter αναφέρουν ότι το κρίσιμο σημείο που θα κρίνει το διορισμό είναι η απόδειξη της ειδικής εμπειρίας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιόπιστων πηγών, σημαντικός αριθμός υποψηφίων που κλήθηκε να υποβάλει φάκελο με δικαιολογητικά δεν αποδεικνύει με σωστό τρόπο την ειδική εμπειρία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.