Οι ελληνικοί εξοπλισμοί προβληματίζουν τουρκικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, που αφιερώνουν ώρες και «παράθυρα» σε αναλύσεις για την κατάσταση που διαμορφώνεται.

«Η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς» σχολίασε προκλητικά Τούρκος αναλυτής, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του τουρκικού φιλοκυβερνητικού δικτύου Haber Global, που ασχολήθηκε και με τους τελευταίους ελληνικούς εξοπλισμούς.

Απαντώντας στο σχόλιο της δημοσιογράφου Σαϊνούρ Τεζέλ, που είπε πως: «Η Ελλάδα προσφεύγει στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ και αιτία είναι τα ένοπλα Μπαιρακταρ ΤΒ2», ο Εράι Γκιουτσλουέρ -Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Altınbas της Κωνσταντινούπολης και στρατιωτικός αναλυτής- ανέφερε πως οι ελληνικοί εξοπλισμοί δεν μπορούν να αλλάξουν το ισοζύγιο δυνάμεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

(Στο βίντεο από 00:52 και μετά)

Yunanistan’ın SİHA Korkusunu Böyle Anlattı: Yemeden İçmeden Çalışsalar…

«Η Ελλάδα στους εξοπλισμούς, αν δεν φάει, δεν πιει και δεν κοιμηθεί και δεν δουλέψουμε καθόλου εμείς, τότε μπορεί σε 30 χρόνια να μας φτάσει. Θα θυμάστε πως αγόρασαν 18 αεροσκάφη Rafale και 6 επιπλέον και τα μισά είναι μεταχειρισμένα. Και σε κάθε ένα από αυτά για να μπορέσει ένας πιλότος να εκπαιδευτεί πρέπει να εκπαιδευτεί τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στη Γαλλία» δήλωσε ο Γκιουτσλουέρ, καταλήγοντας προκλητικά: «Για αυτό το λόγο η Ελλάδα από τώρα και μετά και με αυτήν την δυνατότητα ισχύος της Τουρκίας ιδιαίτερα στην Ανατολική Μεσόγειο όταν σκεφτούμε τις εξελίξεις, να σας το πω καθαρά πλέον, η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.