Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Ακολούθως από 9:30 έως 12:30 το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των Προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πύλης απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού των Εγκαινίων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία των Εγκαινίων Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης και εν συνεχεία θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα στις 4:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στο Γριζάνο Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ». Έπειτα θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου.

Στη συνέχεια στις 6:00 το απόγευμα, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των Προπυλαίων του Πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Ιωάννου του Δαμασκηνού. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει την Ακολουθία της Αρτοκλασίας επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και της εορτής της ομωνύμου Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 4:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην Φήκη Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΣΟΥΜΕΛΑ». Ακολούθως θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φήκης.

Έπειτα στις 6:00 το απόγευμα, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των Προπυλαίων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΗΣ». Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων.

Εν συνεχεία στις 6:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει το τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου. Ακολούθως θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αλεξίου.

Το βράδυ στις 8:00 θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού στη Νεανική Σύναξη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων και θα ομιλήσει καταλλήλως επί τη ενάρξη των συναντήσεων.

Ακολούθως 9:30 με 12:30 το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού επί τη εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ κ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ κ. ΠΛΑΤΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσουν το τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.