Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει το πρόγραμμα των Ακολουθιών του Κατανυκτικού Εσπερινού της Δ’ Κυριακής των Νηστειών (Οσίου Ιωάννου της Κλίμακος), 14 Απριλίου 2024, που θα τελεσθεί σε ορισμένους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ώρα 18:30’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης και θέμα: «Το ήθος του Χριστού και η ανατροπή της ηθικής».

Στο Αγρίνιο, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ώρα 18:30’, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα συνεχίσει την ανάπτυξη του θέματος: «Προσευχή: δωρεά του Θεού και προνόμιο του ανθρώπου».

Στην Αμφιλοχία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, ώρα 18:00’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Κατερίνα, Κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και θέμα: «Μυστικά, Καρδιακά, Ορθόδοξα και Παραδοσιακά».

Στον Αστακό, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ώρα 18:00’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Σιλουανό Ψιλλιά, Αρχιερατικό Επίτροπο Μακρυνείας και θέμα: «Η θεοβάδιστος Κλίμαξ».

Στην Βόνιτσα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, ώρα 18:00’, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωσήφ Ζωγράφο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και θέμα: «Τῆς μετανοίας ἄνοιξόν μοι πύλας, Ζωοδότα».

Στο Θέρμο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ώρα 17:00’, με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Πατσιαλό, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως Αγρινίου και θέμα: «Η άσκηση στη ζωή του χριστιανού».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.