Δάσκαλοι Θρησκευτικών από την κομητεία Alba στη Ρουμανία συμμετέχουν τον Νοέμβριο σε συγκεκριμένα μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης, με στόχο την ανάπτυξη παιδαγωγικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Τα μαθήματα, που προσφέρονται από τη Βιβλική Εταιρεία στη Ρουμανία, πραγματοποιούνται σε δύο συνεδρίες. Η πρώτη από αυτές πραγματοποιήθηκε μεταξύ 17 και 19 Νοεμβρίου και η δεύτερη μεταξύ 24 και 26 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Θεραπεία Τραύματος» ασχολείται με θέματα όπως: (1) Εάν ο Θεός μας αγαπά, τότε γιατί υποφέρουμε; (2) Πώς μπορούν να επουλωθούν οι πληγές στην ψυχή μας; (3) Τι συμβαίνει όταν κάποιος θρηνεί; (4) Τι είναι η συγχώρεση;

«Αυτά τα θέματα συζήτησης καταφέρνουν όχι μόνο να προβληματίσουν, αλλά και να εκπαιδεύσουν τους δασκάλους Θρησκευτικών ώστε να γίνουν αληθινοί μάρτυρες των χαρισμάτων και της αγάπης του Θεού μεταξύ των ανθρώπων», είπε η καθ. Laura Popa, Σχολική Επιθεωρήτρια από την κομητεία Alba.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η προώθηση καλών παιδαγωγικών πρακτικών και η ενθάρρυνση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.