Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα, προβλήματα που πιθανό να προκύψουν άπο την επικείμενη επιδείνωση του καιρού.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, υπήρξε επικοινωνία της Προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ., κας Βασιλικής Νάκου με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ώστε ο ίδιος με τη συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Η ανταπόκριση του κος. Κυρίζογλου στο κάλεσμα της κας. Νάκου υπήρξε άμεση και ο δήμαρχος Αμπελόκηπων Μενεμένης αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός και συμπαραστάτης των δομών που περιθάλπουν ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.
Έτσι, την Πέμπτη 14.1.2021 παραλάβαμε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμπελόκηπων – Μενεμένης, ικανή ποσότητα αποχιονιστικού αλατιού, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των παραρτημάτων του Κέντρου.

Η διοίκηση του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την προσφορά του και τη στήριξη του ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι μονάδες πρόνοιας δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη απέναντι στην υγειονομική κρίση που επέφερε ο covid – 1

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.