Το ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα πως η Ελλάδα επιθυμεί την εξεύρεση λύσεων απέναντι στα προβλήματα με την Τουρκία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί τις συνεχόμενες προκλήσεις που έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, καταγγέλλοντας μάλιστα τις συμπεριφορές αυτές στον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου, η οποία εκτυλίχθηκε σε μια εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση σε ζωντανή μετάδοση, μονοπωλεί από χθες στην επικαιρότητα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα πολλά μηνύματα με νόημα που ξεχωρίζουν είναι αυτό της Προεδρικής Φρουράς στη σελίδα της στο twitter στην οποία αναφέρει: «Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92. Θα μπορούσε να ήταν και Εύζων».

Ο Νίκος Δένδιας, μπορεί να μην υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, υπηρέτησε όμως ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού το 1985.

Στη φωτογραφία ο νυν υπουργός Νίκος Δένδιας, ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός, στο Άγημα της 8ης Μεραρχίας Πεζικού κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων στην Κέρκυρα για την Ενσωμάτωση των Ιονίων Νήσων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.