ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Μπαράζ προσλήψεων στο Δημόσιο φέρνουν οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ όπως ανακοινώθηκαν από τον αρμόδιο Υπουργό . Μέχρι πότε παίρνει παράταση η κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ.

ΑΣΕΠ : Το πλάνο για τις προσλήψεις ΑΣΕΠ προβλέπει 19.700 προσλήψεις ως το τέλος του 2020, οπότε και θα ολοκληρωθεί ο τρέχον σχεδιασμός της παραπάνω διετίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελούν η Υγεία και η Παιδεία, τομείς οι οποίοι θα ενισχυθούν περισσότερο, με βάση τον προγραμματισμό που γίνεται.

Σύμφωνα με παρουσίαση που έγινε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, το σύνολο των υπηρετούντων στο Δημόσιο ανέρχεται σε 525.268 μόνιμους υπαλλήλους και 51.680 έκτακτο προσωπικό.

Οι αποχωρήσεις την διετία 2018-19 ανέρχονται στις 20.300, ενώ, άλλοι 10.000 μόνιμοι υπάλληλοι υπολογίζεται ότι θα συνταξιοδοτηθούν την επόμενη χρονιά.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2019

Τους πίνακες με τους υποψηφίους που καλούνται να στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά για την προκήρυξη 3Κ/2019 εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον, ανά κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ/ΥΕ), αλφαβητικό πίνακα, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη
3Κ/2019
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115 10

αναγράφοντας την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ, της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα.

Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΑΕΔ – Τα κριτήρια

Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων των ειδικοτήτων που επιλέγουν και να προσκομίζουν (κατά: την τοποθέτηση) τα απαραίτητα δικαιολογητικά: όπου απαιτείται π.χ απασχόληση σε σχολικές δομές κλπ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.