Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφορικά με την καταβολή συντάξεων και επιδομάτων πριν από το Πάσχα.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει πως, ενόψει των εορτών του Πάσχα, έχουν προωθηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την έγκαιρη καταβολή όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα:

Α) Οι ειδικές μηνιαίες συντάξεις στους επωφελούμενους από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων για τον μήνα Απρίλιο 2024, περιλαμβανομένου του Πασχαλινού Επιδόματος, θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 19.4.2024.

Β) Οι συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Κοινωνική Σύνταξη και η ειδική αύξηση της Θεσμοθετημένης Σύνταξης (Τιμητικό Επίδομα) για τον μήνα Απρίλιο 2024 θα είναι κατατεθημένα στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 26.4.2024.

Έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικής ψηφιακής πλατφόρμας υποβολής στοιχείων επιλογής Στρατευσίμων της 2024 ΕΣΣΟ

Σήμερα 15 Απριλίου, στις 12:00 τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης στοιχείων επιλογής των στρατευσίμων της 2024 ΕΣΣΟ, η οποία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 12:00 της 2ας Μαΐου 2024.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Άμυνας, οι στρατεύσιμοι της 2024 ΕΣΣΟ, έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να υποβάλλουν με ταχύτητα, ασφάλεια και χωρίς φυσική παρουσία όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθεί η μοριοδότηση, η επιλογή και κατανομή τους στους κλάδους, όπλα και σώματα της Εθνικής φρουράς καθώς και η τοποθέτησή τους σε Μονάδες.

Παράλληλα, σημειώνει, με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, τίθεται σε λειτουργία στο Υπουργείο Άμυνας, το Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης, μέσω του οποίου θα παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια για την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης. Γονείς, κηδεμόνες και στρατεύσιμοι μπορούν να επικοινωνούν στο 1430 όλες τις ημέρες λειτουργίας της πλατφόρμας από τις 08:00 μέχρι τις 20:00.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.