Μιχαλίτσι, Πρέβεζα

Σε μια αυθόρμητη κίνηση προχώρησαν σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοικοι του χωριού από το Μιχαλίτσι.

Συγκεκριμένα στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ιερέας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις, αποφυλακίσθηκε από τις φυλακές Τριπόλεως με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Πρέβεζας,  δεκάδες συγχωριανοί του Ιερέα συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του χωριού προκειμένου να τον υποδεχτούν.

Μόλις αντίκρισαν τον Ιερέα ξέσπασαν αυθόρμητα σε χειροκροτήματα και όλοι έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να του μιλήσουν μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Εκείνος με δάκρυα στα μάτια, δεν έπαψε να ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν και που όλο αυτό το διάστημα του συμπαραστάθηκαν .

Απευθυνόμενος στον κόσμο, ο Ιερέας δήλωσε ….

“Ότι σας έλεγα τόσο καιρό, πιστεύουμε στον Θεό ο οποίος είναι η αλήθεια..η αλήθεια θα φανερωθεί, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους εσάς που βρεθήκατε εδώ και τον δικηγόρο μου, τον Αποστόλη Τάσση για όλες του τις ενέργειες που έκανε και κάνει . Ο Θεος θα αποδείξει την αθωότητα μου… σας αγαπάω πάρα πολύ. Δεν κρατάω κακιά σε κανέναν. Το ίδιο να κάνετε και εσεις. Να είστε καλά”

Aμέσως μετά οι δεκάδες κάτοικοι του χωριού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και δεν σταμάτησαν να αναφέρουν πως η αλήθεια θα λάμψει..

Ο Ιερέας δεν μπήκε στο χωριό και μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση δεν θα μένει στο Μιχαλίτσι.

Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του Πρέβεζα: Κοσμοπλημμύρα στην υποδοχή του Ιερέα που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια-συγκλονίζει η δήλωσή του

 

από preveza best

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.