Το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα, το οποίο αποτελεί κριτήριο, ορίζεται με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα εισέρχεται, απλώς, στην ειδική πλατφόρμα όπου, έχοντας συμπληρώσει τους κωδικούς, άμεσα μπορεί να ελέγξει εάν δικαιούται ή όχι τα χρήματα.

Έπειτα, οι δικαιούχοι του voucher – όλες οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, δηλαδή όλες οι οικογένειες που είναι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία – θα λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό κωδικό, ο οποίος θα ισοδυναμεί με 200 ευρώ.

Στη συνέχεια ο ωφελούμενος του προγράμματος θα μπορεί:

είτε να το αποστείλει απευθείας ηλεκτρονικά σε κάποιο e-shop, από το οποίο επιθυμεί να αγοράσει τον τεχνολογικό του εξοπλισμό,
είτε να το εκτυπώσει και να πραγματοποιήσει την αγορά του από κάποιο φυσικό κατάστημα.
Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή που κοστίζει παραπάνω από το ποσό των 200 ευρώ, θα συμπληρώνει ο ίδιος τη διαφορά που προκύπτει.

Προβληματισμός υπάρχει και για το πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα – καθώς ακομη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η ημερομηνία – με γονείς να επισημαίνουν πως τα δημοτικά άνοιξαν, «απελευθερώνοντας» αρκετές συσκευές στο σπίτι, ενώ επίκειται και το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων, την 1η Φεβρουαρίου. Σε κάθε περίπτωση, τονίζουν, η δράση έρχεται με καθυστέρηση.

Σημειώνεται, πάντως, πως μέχρι το τέλος του μήνα ή, το αργότερο, μέσα στις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα, στην οποία οι δικαιούχοι θα συνδέονται με κωδικούς Taxisnet.

Οι δικαιούχοι, μαθητές και φοιτητές, δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάποια αίτηση για να λάβουν το voucher των 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το χαρακτηριστικό Seamless Updates του λειτουργικού Android επιτρέπει την εγκατάσταση μίας ενημέρωσης αυτόματα, χωρίς ο χρήστης να καταλάβει απολύτως τίποτα. Στο τέλος ζητείται από τον χρήστη να κάνει μία απλή επανεκκίνηση και τέλος.

Αυτό γλυτώνει θεωρητικά 5 με 10 λεπτά χρόνου, ενώ εγγυάται ότι δε θα υπάρχει κάποιο brick από την αναβάθμιση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.