Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 από ώρα 8:30΄π.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοληψία στην Ιερά Μητρόπολή μας, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Αυτό πραγματοποιήθηκε με τη Χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το άοκνο ενδιαφέρον όλων μας μέσω του συσταθέντος στην Ιερά Μητρόπολή μας Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας με την επωνυμία «Ο Άγιος Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας».

Ο σκοπός του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας είναι η συμβολή για την ευαισθητοποίηση όλων μας στην προσφορά αίματος για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθ’ ότι αυτή την περίοδο έχουν μειωθεί.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε τους συντελεστές αυτής της θεάρεστης προσπάθειας: την ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης που πραγματοποίησε την αιμοληψία με επικαφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου, Διευθυντή του Τμήματος Αιμοδοσίας, οι οποίοι είναι και οι πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας και την Εταιρεία – Γαλακτοκομείο Λάρισας ΟΛΥΜΠΟΣ, που μας προσέφερε 200 φυσικούς χυμούς για τους εθελοντές αιμοδότες και όλους τους υπολοίπους, που βοήθησαν ποικιλοτρόπος σε αυτό το κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.