Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ” Επικίνδυνες μόδες : γιόγκα, διαλογισμός, πιλάτες , εναλλακτικές πρακτικές ” που έγινε στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στην πόλη του Άργους την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και όπου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου» .

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος , ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Μηλιώνης, ο προγραμματιστής Νικόλαος Μηλιώνης και η Κωνσταντίνα Αλεβίζου Ιατρός βιοπαθολόγος , όλοι μέλη της Π.Ε.Γ.

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος μετά από την έκταση που πήρε το θέμα κάλεσε στην εκδήλωση και όσους διαφωνούν για να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Δήλωση έκανε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος προσερχόμενος στην εκδήλωση. Μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αργολίδος ανέφερε: “Είναι μία εκδήλωση για να ενημερωθούν οι άνθρωποι γύρω από αυτά τα θέματα, για τα οποία δυστυχώς έχουμε πολύ μεγάλη άγνοια. Βέβαια εγώ έχω εκπλαγεί με την τόση αντίδραση. Πάντως για την εκκλησία δεν είναι τωρινό το θέμα. Χρόνια μιλάμε γι΄ αυτά τα θέματα, έχουμε βγάλει και φυλλάδια και έχουν γίνει συνέδρια και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Έχουν άγνοια γύρω από αυτά τα θέματα και κάνουμε αυτή την εκδήλωση για να ενημερωθούν. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει αυτό που θέλει».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.