Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν ο ιστορικός ναός της Αγίας Τριάδας στο Σικάγο και το κτιριακό συγκρότημα της κοινότητας πωλούνται τελικά στον οργανισμό Universal Life Church.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Μητρόπολη του Σικάγου γνωστοποιεί ότι παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από μία ομάδα έξι ανθρώπων για την επανεξέταση της απόφαση της 10ης Σεπτεμβρίου (για την πώληση) το Δικαστήριο Πτωχεύσεων απέρριψε τα αιτήματά τους (motions)».

Τονίζεται επίσης ότι παρά το γεγονός ότι η ενορία υποχρεώθηκε να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία, έχουν γίνει βήματα για να μπορέσει να προχωρήσει»

«Στο εγγύς μέλλον, θα διορισθεί νέα ηγεσία στην ενορία, κληρική και λαϊκή, σε μία προσπάθεια να εισαχθεί μία νέα ανανεωμένη ματιά στις κοινές προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η κοινότητα. Καθώς ο Ιησούς Χριστός παραμένει ο ακρογωνιαίος μας λίθος, είμαστε εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι η ενορία της Αγίας Τριάδος θα δημιουργήσει δυνατότερα θεμέλια και θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των ανθρώπων για τις ερχόμενες δεκαετίες».

Στο ανακοινωθέν γίνεται έκκληση για προσευχή: «Παρακαλούνται οι πιστοί της Μητρόπολης Σικάγου, μαζί με όλους τους ανθρώπους καλής θελήσεως, να εξακολουθήσουν να αναπέμπουν προσευχές και να παρέχουν υποστήριξη στην κοινότητα της Αγίας Τριάδος στη διάρκεια αυτής της μεταβατικής και ανανεωτικής περιόδου».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.