ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ BLACK FRIDAY 2020: Είθισται η «Black Friday» στις ΗΠΑ να πραγματοποιείται την πρώτη Παρασκευή μετά τις Ευχαριστίες (Thanksgiving) και, φέτος, αυτή είναι η 27η Νοεμβρίου.

Μετά την «Black Friday», η «Cyber Monday»

Οι εντυπωσιακές εκπτώσεις της «Black Friday» στα προϊόντα, όμως, αναμένεται να διαρκέσουν έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020 καθώς τότε προγραμματίζεται η φετινή «Cyber Monday», τουλάχιστον στις ΗΠΑ μιας και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για την ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ως «Cyber Monday» ορίζεται η Δευτέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) στις ΗΠΑ και αφορά σε πωλήσεις προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μέσω διαδικτύου.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα η φετινή «Black Friday» όσον αφορά στην ελληνική αγορά, αν και ήδη αλυσίδες καταστημάτων έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τη συγκεκριμένη ημέρα στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η «Black Friday» ή «Μαύρη Παρασκευή» στα ελληνικά άρχισε στις ΗΠΑ και λόγω της επιτυχίας υιοθετήθηκε και από άλλα κράτη, αν και στη χώρα μας έφτασε πριν από λίγα χρόνια και από τότε εφαρμόζεται κάθε χρόνο, με τα καταστήματα τεχνολογίας να σέρνουν τον «χορό» των πολύ μεγάλων εκπτώσεων μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ BLACK FRIDAY

Με την αγορά να έχει δεχθεί πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, οι φετινές «Black Friday» και «Cyber Monday» μοιάζουν ως σημαντικές ενέσεις για την τόνωσή της, αφού πολλά προϊόντα πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τις συγκεκριμένες ημέρες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.