ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ: Διαβάστε πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα σύμφωνα με την σχετική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα.

Τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας θα κλείσουν για το Πάσχα στις 19 Απριλίου και θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στις 6 Μαΐου.

Έτσι, οι μαθητές θα απουσιάσουν από τις σχολικές αίθουσες καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και θα επιστρέψουν σε αυτές μία εβδομάδα μετά τη Δευτέρα του Πάσχα.

Του Αγίου Πνεύματος φέτος είναι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, ενώ θα γιορτάσουμε την επέτειο του «ΟΧΙ» τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019.

Αυτό ξέρετε τι σημαίνει έτσι; Ότι το 2020 οι περισσότερες αργίες που ήταν φέτος Δευτέρα κι έφτιαχναν υπέροχα τριήμερα, του χρόνου θα πέφτουν μεσοβδόμαδα και θα μας κόβουν λίγο την εβδομάδα στα δύο αντί να ενώνονται με τα Σαββατοκύριακα!

Οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία πολύ καιρό μετά, και συγκεκριμένα τα σχολεία θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στις 6 Μαΐου.

Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές θα λείπουν απ’ το σχολείο όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα επιστρέψουν στα θρανία, όπως κάθε χρόνο, μια ημέρα μετά την Κυριακή του Θωμά.

Φέτος, το Πάσχα πέφτει αρκετά αργά (28 Απριλίου), ειδικά σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, όπου η Κυριακή του Πάσχα ήταν στις 7 Απριλίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.