ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ σε καμία περίπτωση η μητέρα δεν πρέπει να αποκρύπτει την κατάσταση υγείας του παιδιού της, ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Δομής. Πότε ανοίγουν τα σχολεία για το 2019.

ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ. Το ερωτηματολόγιο στο eetaa.gr θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά από όλους τους ωφελούμενους/ες, ώστε να ενεργοποιηθεί το voucher για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 -2020.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Όπως ορίζει η ΕΤΑΑ στην σχετική πρόσκληση για το πρόγραμμα φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ την 1η ημέρα παροχής των υπηρεσιών, η ωφελούμενη συμπληρώνει και υποβάλει ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο Εισόδου.

Δίνεται η δυνατότητα στον Φορέα/Δομή μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ να ενημερώνεται για την πορεία της υποβολής των Δελτίων Εισόδου και Εξόδου.

Η ΕΕΤΑΑ εφιστά την προσοχή στις ωφελούμενες ότι η σύμβαση θεωρείται ενεργή μόνον με τη συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Εισόδου.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Το απογραφικό δελτίο αφορά στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2019-2020».

Καθώς το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι υποχρεωτική η συλλογή στοιχείων για τους ωφελούμενους.

Επισημαίνεται ότι, όλα τα δεδομένα στα οποία αναφέρονται οι ερωτήσεις του παρόντος ερωτηματολογίου, αφορούν τον κάτοχο του voucher κι όχι το παιδί που φιλοξενείται στις δομές, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος.

Οι ωφελούμενες/νοι οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο Εισόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr.

Σημειώνεται ότι η εγγραφή σε Δομή θεωρείται έγκυρη μόνον μετά την ηλεκτρονική υποβολή του ερωτηματολογίου Εισόδου.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Το αντίστοιχο ισχύει και σε περίπτωση αποχώρησης της/του ωφελούμενης/ου από το Πρόγραμμα, όποτε κι αν αυτό συμβεί, όπου τότε οφείλει να υποβάλει ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο Εξόδου και να προσκομίσει στη Δομή σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία για το 2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.