Οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν, αναφορικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ηλεκτρονική επιβεβαίωση εγγραφής των μαθητών/τριών, με νέα ανακοίνωση.

Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας πληροφορεί τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων ότι η επιβεβαίωση των εγγραφών, για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 8 και 9 Απριλίου 2021.

Η επιβεβαίωση των εγγραφών θα γίνει για πρώτη φορά ηλεκτρονικά για όλους/όλες τους/τις μαθητές/μαθήτριες των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και για όλα τα παιδιά 4 χρονών και άνω (με ημερομηνία γέννησης 1/9/2015 – 31/8/2017), που εγκρίθηκαν να φοιτήσουν στα δημόσια Νηπιαγωγεία τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν, αναφορικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ηλεκτρονική επιβεβαίωση εγγραφής των μαθητών/τριών, με νέα ανακοίνωση.

Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έκλεισαν τα σχολεία τον περσινό Μάρτιο, ωστόσο είναι μία από τις μόλις οκτώ χώρες στην Ευρώπη που μπήκαν στη φετινή άνοιξη με όλες τις σχολικές βαθμίδες σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουμε ζήσει ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια (και αυστηρότητα, τουλάχιστον θεωρητικά) lockdown, μπορούμε να φανταστούμε και να προβληματιστούμε πώς έχει επιδράσει στην ψυχολογία των παιδιών και των εφήβων αυτή η μακρά περίοδος εγκλεισμού, εσωστρέφειας, φόβου και άγχους, αλλά και διαμόρφωσης νέων συνηθειών και της δημιουργίας μιας νέας ρουτίνας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.